Over Hands on your house

Wie is de verkoopstylist van Midden-Nederland? 

Eigenaresse van Hands on your house ben ik, Christine Sterrenburg - de Jong, wonend te Geldermalsen. Ik ben begonnen als leerkracht Handvaardigheid en Textiel, heb etaleerwerk gedaan, gewerkt met kinderen en volwassenen met leer-, ontwikkelings-, en gedragsproblemen, en uiteindelijk de opleiding gevolgd bij House of KIKI. De opleiding van House of KIKI wordt gegeven door Kirsten Slager en is bekend van het tv- programma "Uitstel van executie". Hands on your house  is aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstyling). Want een optimale presentatie houdt in dat de eerste indruk van uw woning zo aantrekkelijk mogelijk is voor een zo groot mogelijke doelgroep. 


Complete styling van uw woning in Midden-Nederland

De Hands-on methode is bijzonder omdat u als woningverkoper weinig hoeft te doen. Hands on your house verzorgt namelijk de gehele styling zodat u er geen omkijken naar heeft. De styling wordt gedaan, maar ook eventuele (kleine) klussen worden door vaklui aangepakt en de fotoreportage is na afloop klaar om op een huizenverkoopsite geplaatst te worden.

Ook is het bijzonder dat er bij een onderzoek van House of KIKI uit 2012 gebleken is dat woningen, waarbij gemiddeld 300 tot 1500 euro in is geinvesteerd,  80% meer kijkers trok. Het merendeel van de woningen die een verkoopstyling hebben ondergaan, raakt binnen 3 maanden verkocht. In de gevallen waar het niet tot snelle verkoop leidt, spelen factoren een rol waarop de verkoopstylist geen invloed heeft zoals: vraagprijs, architectuur, ligging en onderhoudsstaat. Ook de banken en de onzekerheid over de hypotheekaftrek spelen een rol.